Sassa.ro este o platforma de intermediere intre cumparator si vanzator. Noi nu vindem produse, doar incercam sa intermediem aceasta actiune. Pe aceasta platforma exista mai multi parteneri. Va rugam sa fiti foarte atenti atunci cand plasati o comanda. Daca plasati o comanda care contine mai multe produse de la mai multi parteneri, acestea vor fi tratate separat si vor avea costuri separate, in functie de politica fiecarui partener. 

Fiecare partener are politica lui de vanzare, astfel, te rugam sa citesti cu mare atentie politica vanzatorului de la care cumperi.  Aceasta rubrica o gasesti in partea dreapta in pagina fiecarui produs.

Daca comanzi de la 2 sau mai multi parteneri trebuie sa platesti taxa de transport sau nu, depinde de politica fiecarui, pentru fiecare in parte.

De asemena, tot in partea dreapta, vedeti si numele partenerului de la care cumparati, precum si politica de livrare si plata a fiecaruia.

 

Cum comand?

Poti comanda si fara cont sau te poti loga si cumpara in cativa pasi:

1. Adaugi produsele in cos

3. Alegi modalitatea de plata, si livrarea din partea stanga (cand esti in cosul de cumparaturi) si dai click pe "Trimite comanda"

4. Partenerul nostru, cel care iti vinde produsul, te va contacta in cel mai scurt timp, pentru a discuta detaliile.

5. Daca comanzi de la mai multi parteneri trebuie sa scrii adresa pentru fiecare partener in parte (ele vor fi considerate mai multe comenzi si vor fi tratate separat).

6. In stanga comenzii, in pagina de cos cumparaturi, ai scris exact de la ce partener cumperi, astfel sa-ti fie mai usor sa-l identifici ulterior.

 

Cum platesc?

Fiecare partener de pe Sassa.ro are politica sa de plata acceptata.

Majoritatea partenerilor folosesc urmatoarele metode:

1.Plata Ramburs-la primirea coletului

2.Transfer bancar-plata se face in avans si implica cele mai mici costuri

 

Cum se face livrarea?

Ca si plata, livrarea se face in functie de politica fiecarui partener. Majoritatea partenerilor utilizeaza urmatoarele metode:

1.Posta Romana-livrarea se face in 2-3 zile lucratoare

2.Curierat rapid(in maxim 24 de ore)

3.Predare personala

Taxele difera de la partener la partener si se gasesc in formularul de comanda. Veti fi instiintati de metoda de plata si livrare in urma discutiei cu partenerul.

Toate informatiile dintre cumprataor si vanzator sunt strict confidentiale.

 Daca aveti nelamuriri sau intrebari legate de anumite produse, poti contacta partenerul, tot din pagina de produs, in partea dreapta, actionand butonul: Adreseaza o intrebare sau ne puteti trimite un email la [email protected] sau [email protected]