Bratara Swarovski trifoi rosu

Scurta descriere

Brățara Norocului. Brățară realizată manual, accesorizată cu Swarovski Element, cristal roșu. Mărimea este universală. La comandă se poate realiza pe orice dimensiune sau culoare.
Brățara Norocului cu Șnur Roșu trebuie purtată la încheietura mâinii stângi pentru a beneficia de protecție și a atrage energie pozitivă .
Șnurul Roșu este folosit pentru protecție împotriva Deochiului sau a Ochiului rău. Deochiul este o forță negativă foarte puternică. Acesta se referă la privirile neprietenoase și urâte pe care le primim uneori de la oamenii din jurul nostru. Ochii invidioși și privirile rele ne vor afecta, ne vor opri din realizarea a ceea ce ne-am propus.
Pietrele prețioase și semiprețioase de culoare roșie , au fost de asemenea privite ca având puteri de invincibilitate, putere si succes.
Culoarea roșie este un elementul de foc și a fost asociat cu Phoenix-ul, acesta fiind atât destructiv cât și dătător de viață .
Phoenixul este pasărea care promite succesul si longevitatea.
În China zilelor noastre, culoarea roșie încă mai este asociată cu averea si abundența .
Și în Feng Shui, culoarea roșie este culoarea “supremă ”, aducând putere, căldură, succes, prosperitate si bogăție . De asemenea, este culoarea pentru protecție și dragoste.
În feng shui, roșul este culoarea Norocului bun. Este o culoare ce denota fericire și sosirea succesului.
Brățara Norocului cu șnur roșu ajută la PROTECȚIA dumnevoastră .
Femeile se bucură de căldură , fericire si afecțiune când poartă Brățara Norocului.
 

Disponibilitate: la comanda(x zile)

20.00 lei 30.00lei
Produs vandut de
Handmade by Daniella

Pe site din Sep 2015 | raporteaza
Momentan Handmade by Daniella nu a primit calificative.