Geanta plic negru/multicolor

Scurta descriere

Geanta plic din hartie, impletita si cusuta manual. Hartia este plastifiata, astfel geanta este rezistenta. Datorita tehnicii de impletire si coasere a hartiei, geanta este de asemenea foarte rezistenta. Se inchide cu fermoar.

Dimensiune : 32x18 cm

Disponibilitate: stoc limitat

60.00 lei
Produs vandut de
Glossy Bags - Genti din Hartie

Pe site din Nov 2015 | raporteaza
Glossy Bags reprezinta o idee creativa, o colectie unica si moderna a gentilor din materiale reciclate. Gentile sunt realizate dupa o tehnica straveche maya, de impletire a materialelor uzate. Aceasta tehnica a fost dezvoltata iar astazi din paginile colorate ale revistelor rezulta genti de diferite marimi, pentru orice gusturi. Pentru ca hartia este special tratata inainte de a fi transformata in genti, Glossy Bags garanteaza rezistenta si durabilitatea posetelor.
Gentile sunt realizate 100% handmade, au un design atractiv, modern si original. Sunt un accesoriu potrivit pentru orice tinuta si de asemenea reprezinta un cadou special pentru cineva drag. Se realizeaza pe comanda in orice nuanta, pe orice dimensiune.
A fi eco si a proteja natura inseamna un stil de viata !!! Glossy Bags incurajeaza reciclarea prin produse si reciclarea creativa.
Momentan Glossy Bags - Genti din Hartie nu a primit calificative.