Rochița copii tutu Anemona 6-7 ani

Scurta descriere

Rochița copii tutu Anemona este ideală pentru a fi purtată la o zi de naștere, boteznuntă sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unei prințese. Rochița tutu include și o bentiță albă cu floare de satin roz plămâniu. Mărimea 0-1 ani este perfectă ca și o rochiță de botez, iar mărimile mai mari ca și rochițe de domnișoară de onoare.


Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul roz plămâniu și vișiniu sub formă de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Disponibilitate: in stoc

177.00 lei
Produs vandut de
A la Tutu

Pe site din Sep 2017 | raporteaza

Rochița copii tutu Anemona este ideală pentru a fi purtată la o zi de naștere, botez, nuntă sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unei prințese. Rochița tutu include și o bentiță albă cu floare de satin roz plămâniu. Mărimea 0-1 ani este perfectă ca și o rochiță de botez, iar mărimile mai mari ca și rochițe de domnișoară de onoare.

Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul roz plămâniu și vișiniu sub formă de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu o perioadă mai îndelungată odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița copii tutu Anemona are un farmec deosebit deoarece atât pe corset, cât si pe bentiță sunt aplicate flori realizate manual din voal satinat: pe corset 3 flori de diverse nuanțe de roz plămâniu, iar pe bentiță o floare roz plămâniu închis. Florile sunt ornate în mijloc cu câteva cristale argintii.

Bretelele realizate din satin vișiniu sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu câte un nasture. Pe corset, ȋn partea din spate, este aplicată  o fundiță vișinie de satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 43 cm la mărimea 4-5 ani şi 6-7 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
  • Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body  pe sub corset pentru un comfort mărit.

Pentru a păstra rochița tutu în condiții optime, vă rog să consultați și instrucțiuni de întreținerere și manipulare.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanță din cauza setărilor dvs de rezoluție PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochițele tutu sunt lucrate manual pot să existe mici diferențe de 1-2 cm față de lungimile prezentate.
*NU sunt  incluse alte produse prezentate în poze ( pantofi, ciorăpei).

Momentan A la Tutu nu a primit calificative.