Rochița copii tutu Perla 6-7 ani

Scurta descriere

Rochița copii tutu Perla este ideală pentru a fi purtată la o zi de naștere, boteznuntă, balet sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unei prințese. Rochița tutu include și o bentiță ivory cu o floare de organza de aceeași culoare. Marimea 0-1 ani este perfectă ca și o rochiță de botez, iar mărimile mai mari ca și rochițe de domnișoară de onoare.


Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic ivory, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul ivory sub formă de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Disponibilitate: in stoc

177.00 lei
Produs vandut de
A la Tutu

Pe site din Sep 2017 | raporteaza

Rochița copii tutu Perla este ideală pentru a fi purtată la o zi de naștere, botez, nuntă, balet sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unei prințese. Rochița tutu include și o bentiță ivory cu o floare de organza de aceeași culoare. Marimea 0-1 ani este perfectă ca și o rochiță de botez, iar mărimile mai mari ca și rochițe de domnișoară de onoare.

Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic ivory, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul ivory sub formă de fâșii. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu o perioadă mai îndelungată odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița copii tutu Perla are un farmec deosebit deoarece atât pe corset, cât și pe bentiță sunt aplicate flori de organza(trei sau patru flori în funcție de mărimea rochiței).

Bretelele realizate din satin ivory sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu câte un nasture. Pe corset, ȋn partea din spate, este aplicată o fundiță ivory de satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 43 cm la mărimea 4-5 ani şi 6-7 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
  • Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.

Pentru a păstra rochița tutu în condiții optime, vă rog să consultați și instrucțiuni de întreținerere și manipulare.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanță din cauza setărilor dvs de rezoluție PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochițele tutu sunt lucrate manual pot să existe mici diferențe de 1-2 cm față de lungimile prezentate.
*NU sunt incluse alte produse prezentate în poze ( pantofi, ciorăpei).

Momentan A la Tutu nu a primit calificative.