Rochița copii tutu Prințesa Marigold 0-1 ani

Scurta descriere

Rochița copii tutu Prințesa Marigold este ideală pentru a fi purtată la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nuntă reușind să redea imaginea unei prințese desprinse din povești, a unei zâne a soarelui.


Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic galben, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul galben sub formă de fâșii. Tulul este moale fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Disponibilitate: in stoc

113.00 lei
Produs vandut de
A la Tutu

Pe site din Sep 2017 | raporteaza

Rochița copii tutu Prințesa Marigold este ideală pentru a fi purtată la o petrecere de copii, la o serbare, carnaval, balet, botez sau nuntă reușind să redea imaginea unei prințese desprinse din povești, a unei zâne a soarelui.

Rochița copii tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic galben, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul galben sub formă de fâșii. Tulul este moale fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței, conferind  imaginea unei rochițe de prințese.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu câțiva ani odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița tutu Prințesa Marigold are o strălucire deosebită datorită tulului galben  cu paiete care se împletește minunat cu tulul galben simplu și a volănașului din același tul galben cu paiete aplicat pe corset.

Bretelele realizate din satin galben sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu un nasture fiecare. Bretelele din satin  au aplicate pe partea superioară o bandă de cristale aurii pentru a conferi și mai multă strălucire. Pe corset în spate este aplicată și o fundiță galbenă de satin.

Toate accesoriile sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și 43 cm la mărimea 4-5 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
  • Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.

Pentru a păstra rochița tutu în condiții optime, vă rog să consultați și instrucțiuni de întreținerere și manipulare.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanță din cauza setărilor dvs de rezoluție PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochițele tutu sunt lucrate manual pot să existe mici diferențe de 1-2 cm față de lungimile prezentate.
*NU sunt incluse alte produse prezentate în poze ( pantofi, ciorăpei).

Momentan A la Tutu nu a primit calificative.