Rochița copii tutu Româncuța 4-5 ani

Scurta descriere

Rochița tutu Româncuța este ideală pentru a fi purtată la o serbare, zi de nastere, botez, nuntă, petrecere tradițională, la Paște, ziua națională a României  sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unui costum tradițional românesc. Mărimea 0-1 ani este perfectă și ca o rochiță de botez.


Rochița tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul alb sub formă de fâșii. În partea din față este aplicat tule roșu, galben și albastru formând tricolorul României. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței.

Disponibilitate: in stoc

137.00 lei
Produs vandut de
A la Tutu

Pe site din Sep 2017 | raporteaza

Rochița copii tutu Româncuța este ideală pentru a fi purtată la o serbare, zi de nastere, botez, nuntă, petrecere tradițională, la Paște, ziua națională a României  sau  o altă ocazie specială, reușind să redea imaginea unui costum tradițional românesc. Mărimea 0-1 ani este perfectă și ca o rochiță de botez.

Rochița tutu este compusă dintr-un corset de crochet elastic alb, pe care sunt  aplicate  manual 4 rânduri de tul alb sub formă de fâșii. În partea din față este aplicat tule roșu, galben și albastru, formând tricolorul României. Tulul este moale, fiind confecționat din nylon, de calitate premium. Cele 4 rânduri de tul oferă volum rochiței.

Corsetul din crochet elastic este delicat și se mulează perfect pe corp datorită fibrei de elastan pe care o conține. El se poate întinde până la 10-15 cm și permite utilizarea rochiței tutu o perioadă mai îndelungată odată cu creşterea fetiței dvs.

Rochița copii tutu Româncuţa are un farmec deosebit datorită celor doua mânecuțe minunate din dantelă albă de bumbac, pe care sunt împletite câte o panglică subțire roșie, ducându-ne cu gândul la o ie tradițională. Mânecuțele sunt plăcute la atingere, se pot regla la dimensiunea dorită și se fixează la spate cu o fundiță de satin roșu.

 

Toate accesoriile și bretelele sunt aplicate manual, sunt delicate, nu irită pielea și deoarece sunt cusute, nu există riscul de dezlipire.

  • Lungimea tulului aplicat  pe corset este de 30 cm la mărimea de 0-1 ani, 35 cm la 2-3 ani și  4-5 ani și 43 cm la 6-7 ani. Pentru partea de corset, vă rog să consultați ghidul de mărimi și să alegeți mărimea adecvată.
  • Se recomandă ca rochița tutu să se poarte cu o jupă sau cu ciorăpei lungi, respectiv colanți. Pentru bebeluşi şi fetițele cu pielea mai delicată se recomandă purtarea unui body pe sub corset pentru un comfort mărit.

Pentru a păstra rochița tutu în condiții optime, vă rog să consultați și instrucțiuni de întreținerere și manipulare.

Culorile pot diferi de realitate cu o nuanță din cauza setărilor dvs de rezoluție PC -luminozitate, contrast, culoare sau de monitorul dvs.CRT- LCD.

*Deoarece rochițele tutu sunt lucrate manual pot să existe mici diferențe de 1-2 cm față de lungimile prezentate.
*NU sunt incluse alte produse prezentate în poze ( pantofi, ciorăpei).

Momentan A la Tutu nu a primit calificative.