Modalitatea de plata si transport :

1.POSTA ROMANA 
- plata in cont bancar - 4 lei coletul < 1 kg
- plata ramburs - 13 lei coletul < 1 kg

2.URGENT CURIER 
- Plata in cont - 13 lei se plateste la primirea coletului pentru colete < 1 kg
- Plata ramburs - 19 lei se plateste la primirea coletului pentru colete < 1 kg
Daca nu sunteti in aria de acoperire a curierului (peste 5500 de localitati) se mareste taxa de expediere in functie de km suplimentari.Daca doriti sa verificati numarul de Km suplimentari o puteti face pe site-ul oficial Urgent Curier www.urgent-curier.ro/KmCities.aspx .
In acest caz , coletul poate fi trimis la cel mai apropiat sediu Urgent Curier si ridicat personal, pentru a evita costul suplimentar.

 

Politica de retururi a magazinului este intocmita cu respectarea OG nr. 130 din 31.09.2000 aprobata si completata prin L nr. 51 din 21.01.2003 privind regimul contractelor la distanta. 

Din momentul primirii produsului, cumparatorul are la dispozitie : 

- 15 zile sa notifice, telefonic sau prin e-mail, cu privire la returnare

- 5 zile de la notificare ca sa expedieze produsul

Produsul se va returna :

- in ambalajul original

- in aceeiasi stare in care a fost receptionat

- folosind acelasi mijloc de transport cu care s-a facut expedierea (Posta Romana sau curierat)

ATENTIE!

1. Costul transportului retur al produsului este in responsabilitatea cumparatorului.

2. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta lovituri, ciobituri, zgarieturi, semne de purtare sau orice alte semne de uzura. 

3. Odata cu notificarea referitoare la retur, cumparatorul va transmite dovada ridicarii coletului (factura/chitanta, in functie de caz).

4. Dupa expedierea coletului retur cumparatorul va transmite dovada expedierii acestuia precum si toate datele necesare rambursarii contravalorii produsului returnat in cazul in care acestea nu au fost furnizate in prealabil.

Contravaloarea produselor returnate se va achita in maxim 15 zile de la primirea coletului retur, folosind aceeasi metoda prin care s-a achitat coletul (mandat postal sau transfer bancar).