Bine ati venit pe www.sassa.ro. Acesta este un site care iti ofera posibilitatea sa cumperi sau sa vinzi produse handamde si nu numai.

Folosind site-ul sassa.ro inseamna ca  esti de acord sa respecti Termenii si Conditiile de Utilizare din aceasta sectiune.

1.Ce reprezinta Sassa.ro

Sassa.ro este o piata online, o platforma care ofera posibilitatea celor care confectioneaza produse sa vinda si celor care doresc lucruri unice si nu numai, sa cumpere. Sassa.ro nu detine nici un control asupra calitatii produselor cumparate, respectiv vandute sau a moralitatii persoanelor care vand sau cumpara. Deci, transferul de produse de la cel care vinde la cel care cumpara se face independent de acest site.

2.Eligibilitatea Membrilor

Persoanele care utilizeaza site-ul sassa.ro trebuie sa aiba peste 18 ani.Cei care nu au peste 18 ani, pot utiliza acest site numai sub supravegherea unei persoane care are peste 18 ani.

3.Taxe

Pentru a vinde sau a cumpara de pe acest site nu trebuie sa platesti site-ului sassa.ro nici un ban. Ne rezervam dreptul de a schimba aceasta politica, dar cu anuntarea utilizatorilor cu minim 20 de zile inainte. Ne rezervam dreptul de a alege partenerii cu care colaboram.

4.Vanzarea

Vanzatorul are obligatia de a respecta procesul de vanzare stabilit impreuna cu cel care cumpara, iar cel care cumpara sa ramburseze contravaloarea sumei produselor primite de la vanzator.

5.Litigii

Orice litigiu aparut intre sassa.ro si utilizatori se rezolva pe cale amiabila.

Pentru orice nelamurire sau pentru informatii puteti trimte email la [email protected]